Over ons

RAM Dealer Extreme Cars uit Numansdorp

Heeft u ook altijd gedroomd van een echte USA Car? Kom dan langs bij Extreme Cars in het Zuid-Hollandse Numansdorp. Wij zijn dé specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s. Bij ons vindt u bekende USA Cars tegen uitermate scherpe prijzen. Wij verzorgen niet alleen de import en verkoop van pick-ups, muscle cars en vans en alle bijbehorende accessoires, maar onze ervaren monteurs kunnen elke Amerikaanse auto ook perfect onderhouden.

Het juiste adres voor uw USA Car

Een USA Car is een genot om in te rijden. Ze zijn robuust, ruim, krachtig en zeer comfortabel. Extreme Cars verkoopt en levert alle modellen USA Cars zowel nieuw als gebruikt. Zo hebben wij een mooie voorraad pick-up trucks staan in onze Amerikaans ingerichte showroom zoals de RAM 1500 en ook de Toyota Tundra Platinum en niet te vergeten de Ford F-150 en de onverwoestbare Ford Raptor. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor geweldige krachtpatsers als de Challenger SRT-8 en de Ford Mustang. Mocht u een andere auto willen die wij niet op voorraad hebben dan kunnen wij elke USA car voor u importeren.

Waarom kopen bij RAM Dealer Extreme Cars?

De mooiste pickup showroom met zeer ruime keuze. Al 20 jaar ervaring met inkoop van USA Cars en wij leveren een gebruikte USA car met history doormiddel van een Carfax of NAP uitdraai zodat u weet dat u de juiste auto koopt. Duizenden tevreden klanten gingen u voor!

Scherpe prijzen dankzij rechtstreeks inkopen bij de juiste bron in de USA.

Wij geven 6 jaar officiële RAM Dealer garantie op een nieuwe RAM en staan voor de beste service.

Kom ons volledige aanbod bekijken in onze showroom in Numansdorp en overtuig uzelf van onze expertise.

Voorraad